پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

دوئل طلا در برابر بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۵۶۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
دوئل طلا در برابر بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
هرچند امروز بازار سهام مثبت به کار خود پایان داد، اما ابهام ریسک‌های سیاسی و اقتصادی در جامعه باعث شده است سهام‌داران دچار سردرگمی شوند و توجهشان به بازار طلا جلب شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در نیمه ابتدایی معاملات امروز بیش از ۲۵ هزار واحد رشد کرد، اما به‌مرور از ارتفاع این رشد کاسته شد و درنهایت این شاخص با ۱۷ هزار واحد مثبت به کار خود پایان داد و به ارتفاع ۲ میلیون و ۸۲۱ هزار واحد صعود کرد. فملی، فولاد، نوری، وغدیر، پارسان و شپنا بیشترین اثر مثبت و فارس بیشترین اثر منفی را بر عملکرد امروز این شاخص داشتند.

برخلاف شاخص کل، شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس منفی شدند و به ترتیب ۰.۴۲ درصد و ۰.۱۸ درصد از ارتفاع خود کاستند.

در جریان معاملات امروز، هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان پول حقیقی نیز از بازار خارج شد.

ارزش معاملات خرد سهام امروز به ۱۲ هزار و ۹۹۱ میلیارد تومان و حجم معاملات خرد به ۲۱.۱ میلیارد برگه سهم رسید.

شروعی بهتر از انتظار

حسن کاظم‌زاده، کارشناس بازار سهام، درباره شرایط امروز بازار سهام نوشت:

بازار سهام امروز بهتر از انتظار معامله‌گران شروع شد و حتی در مواقعی درصد نماد مثبت از درصد نماد منفی بیشتر شد. البته به دلیل هیجان بالای خرید طلا در روز جاری، بسیاری ترجیح دادند سهام نخرند و حتی بفروشند و به‌جای آن طلا بخرند.

جهش آخرهفته‌ای در قیمت دلار باعث شد امروز اکثر سرمایه‌گذاران بورسی توجه ویژه‌ای به خرید طلا داشته باشند و تقریباً بالاترین هیجان مثبت تاریخچه صندوق‌های طلا در روز جاری در حال تجربه‌شدن است.

در طرف دیگر، اما بازار سهام بد بسته شد و ۷۹ درصد از نماد‌ها در محدوده منفی به کار خود پایان دادند در حالی که حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان ارزش معاملات خرد ثبت شد و این نشان می‌دهد سمت خریدار بازار سهام نیز قوی بوده است.

اوج هیجان طلا

صندوق‌های طلا روز چهارشنبه بسته شدند و از آن موقع دلار رشد بالایی را تجربه کرده است. به همین دلیل امروز هیجان مثبت صندوق‌های طلا به اوج خودش رسید.

عیار به عنوان بزرگ‌ترین صندوق طلا در محدوده ۱۰ درصد مثبت در حال معامله‌شدن بوده و باوجود اینکه سرانه فروش آن بسیار بزرگ‌تر از سرانه خرید است، کماکان سرمایه‌گذاران خرد با هیجان بالایی در حال خرید هستند.

دلار رشد سریعی را در چند روز اخیر داشته و هیچ نشانه‌ای از عرضه در آن دیده نمی‌شود؛ به همین دلیل، هم در معاملات دلار و هم در معاملات طلا، شاهد اوج هیجان هستیم.

آیا سهام جا می‌ماند؟

در سه‌چهار سال گذشته، سهام نتوانسته است پابه‌پای دلار رشد کند. در یک سال اخیر، این عقب‌ماندگی در مقابل دلار درمورد اکثر دارایی‌ها غیر از طلا صادق بوده است. طلا تحت تأثیر رشد قیمت جهانی اونس، بازده به‌مراتب بهتر از دلار داشته است.

اما سؤال کلیدی در حال حاضر این است که آیا سهام بازهم از دلار جا می‌ماند؟ در حال حاضر عملکرد سهام بستگی به دو فاکتور دارد.

آیا قیمت دلار رسمی نسبت‌به دلار آزاد بازهم عقب می‌ماند؟ آیا نرخ‌های بورس کالا می‌توانند خودشان را با شرایط جدید تطبیق دهند.

نکته اینجاست که قیمت سهام در حال حاضر در سطح پایینی قرار دارد. در واقع می‌توان گفت رشد دلار توافقی و نرخ‌های بورس کالا مانند جایزه برای سهام‌داران خواهد بود. شاید با این فرض خیلی نباید برای فروش عجله داشت و منتظر تغییرات آتی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->